Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3730
Title: Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів
Other Titles: Вiotechnology of obtaining prebiotics complex and applying it together with probiotics in suckling pigs
Authors: Кузьменко, Петро Іванович
Kuzmenko, Peter
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskii, Volodymyr
Мельниченко, Олександр Миколайович
Melnуchenko, Oleksandr
Keywords: пребіотики;пептин;параамінобензойна кислота;ультрафільтрація;поросята;prebiotics;pectin;paraaminobenzoic acid;ultrafiltration;pigs
Issue Date: 2010
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Кузьменко П.І. Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів / П.І.Кузьменко, В.С Бітюцький, О.М Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 20-24.
Abstract: Розроблена біотехнологія, основним компонентом якої є використання мембранних технологій для одержання комплексу пребіотиків. Доведено можливість отримання цільового продукту (пектину) з дешевої сировини (бурякового жому), скорочення терміну одержання кінцевого продукту. Використання поросятам комплексу про- та пребіотиків підвищує збереженість поросят та інтенсивність їх росту.
Description: We have developed the biotechnology the main components of which are applying membrane technologies for obtaining prebiotics complex. Possibility of obtaining special product (pectin) from cheap raw material (beet cake) and reducing the term of the obtaining has been proved. Applying pre and probiotic complexes in pigs increases their livability and growth intensivity.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3730
metadata.dc.identifier.udc: 602.4:636.4.087.7
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Biotekhnolohiia_oderzhannia.pdf422,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.