Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3730
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьменко, Петро Іванович | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Peter | - |
dc.contributor.author | Бітюцький, Володимир Семенович | - |
dc.contributor.author | Bityutskii, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Мельниченко, Олександр Миколайович | - |
dc.contributor.author | Melnуchenko, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-21T18:23:57Z | - |
dc.date.available | 2020-01-21T18:23:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кузьменко П.І. Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів / П.І.Кузьменко, В.С Бітюцький, О.М Мельниченко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 20-24. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3730 | - |
dc.description | We have developed the biotechnology the main components of which are applying membrane technologies for obtaining prebiotics complex. Possibility of obtaining special product (pectin) from cheap raw material (beet cake) and reducing the term of the obtaining has been proved. Applying pre and probiotic complexes in pigs increases their livability and growth intensivity. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розроблена біотехнологія, основним компонентом якої є використання мембранних технологій для одержання комплексу пребіотиків. Доведено можливість отримання цільового продукту (пектину) з дешевої сировини (бурякового жому), скорочення терміну одержання кінцевого продукту. Використання поросятам комплексу про- та пребіотиків підвищує збереженість поросят та інтенсивність їх росту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | пребіотики | uk_UA |
dc.subject | пептин | uk_UA |
dc.subject | параамінобензойна кислота | uk_UA |
dc.subject | ультрафільтрація | uk_UA |
dc.subject | поросята | uk_UA |
dc.subject | prebiotics | uk_UA |
dc.subject | pectin | uk_UA |
dc.subject | paraaminobenzoic acid | uk_UA |
dc.subject | ultrafiltration | uk_UA |
dc.subject | pigs | uk_UA |
dc.title | Біотехнологія одержання комплексу пребіотиків та використання їх для поросят-сисунів | uk_UA |
dc.title.alternative | Вiotechnology of obtaining prebiotics complex and applying it together with probiotics in suckling pigs | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 602.4:636.4.087.7 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Biotekhnolohiia_oderzhannia.pdf | 422,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.