Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578
Title: Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу
Other Titles: Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device
Authors: Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: емульсія;жирові кульки;дисперсність;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність на емульгування;emulsion;fat globules;dispersion;stability;temperature;fat concentration;power for emulsification
Issue Date: 2008
Publisher: Донецький національний університет економіки і торгівлі
Citation: Гуляєв-Зайцев С.С. Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. праць. – Донецьк: Донецький НУЕТ, 2008. – Вип. 18. – С. 240-246.
Abstract: Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %.
Description: The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effect of such parameters as vacuumizing, the temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion were found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578
metadata.dc.identifier.udc: 664.3.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_tekhnol_faktoriv.pdf2,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.