Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Guliayev-Zaytsev, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-12T05:55:42Z | - |
dc.date.available | 2020-01-12T05:55:42Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Гуляєв-Зайцев С.С. Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. праць. – Донецьк: Донецький НУЕТ, 2008. – Вип. 18. – С. 240-246. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578 | - |
dc.description | The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effect of such parameters as vacuumizing, the temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion were found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | дисперсність | uk_UA |
dc.subject | стабільність | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | концентрація жиру | uk_UA |
dc.subject | потужність на емульгування | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | stability | uk_UA |
dc.subject | temperature | uk_UA |
dc.subject | fat concentration | uk_UA |
dc.subject | power for emulsification | uk_UA |
dc.title | Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу | uk_UA |
dc.title.alternative | Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_tekhnol_faktoriv.pdf | 2,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.