Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-12T05:55:42Z-
dc.date.available2020-01-12T05:55:42Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГуляєв-Зайцев С.С. Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. праць. – Донецьк: Донецький НУЕТ, 2008. – Вип. 18. – С. 240-246.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578-
dc.descriptionThe processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effect of such parameters as vacuumizing, the temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion were found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено процеси емульгування рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівліuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectстабільністьuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectконцентрація жируuk_UA
dc.subjectпотужність на емульгуванняuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectstabilityuk_UA
dc.subjecttemperatureuk_UA
dc.subjectfat concentrationuk_UA
dc.subjectpower for emulsificationuk_UA
dc.titleВплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типуuk_UA
dc.title.alternativeEffect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying deviceuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_tekhnol_faktoriv.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.