Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578
Назва: Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу
Інші назви: Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device
Автори: Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: емульсія;жирові кульки;дисперсність;стабільність;температура;концентрація жиру;потужність на емульгування;emulsion;fat globules;dispersion;stability;temperature;fat concentration;power for emulsification
Дата публікації: 2008
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі
Бібліографічний опис: Гуляєв-Зайцев С.С. Вплив технологічних факторів на емульгування жиру в емульсорі роторного типу / С.С.Гуляєв-Зайцев, С.А.Наріжний // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. праць. – Донецьк: Донецький НУЕТ, 2008. – Вип. 18. – С. 240-246.
Короткий огляд (реферат): Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %.
Опис: The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effect of such parameters as vacuumizing, the temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion were found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3578
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_tekhnol_faktoriv.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.