Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3576
Title: Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення
Other Titles: Sterilized canned butter
Authors: Ломова, Неоніла Миколаївна
Lomova, Neonila
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: стерилізація;жирнокислотний склад;антиоксиданти;строк придатності до споживання;sterilization;fatty acid composition;antioxidants;shelf life
Issue Date: 2004
Citation: Ломова Н.М. Серилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення / Н.М.Ломова, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 7. – С. 18-19.
Abstract: Досліджено та науково обґрунтовано режими стерилізації високожирних вершків, що забезпечують збереження високої якості та мікробіологічної стабільності готового продукту в нерегульованих температурних умовах зберігання. Досліджено зміни органолептичних, хімічних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників якості нових видів стерилізованого консервованого масла, виготовленого методом перетворення високожирних вершків в умовах статики. На основі проведених досліджень науково обґрунтовано терміни зберігання нових видів стерилізованого консервованого масла при різних температурних умовах.
Description: The modes of sterilization of high-fat cream, which ensure the preservation of high quality and microbiological stability of the finished product under unregulated storage temperature conditions, have been investigated and scientifically substantiated. The changes of organoleptic, chemical, physicochemical and microbiological quality indices of new types of sterilized canned butter made by the method of transformation of high-fat cream in static conditions are investigated. On the basis of the researches the terms of storage of new types of sterilized canned butter under different temperature conditions are scientifically substantiated.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3576
metadata.dc.identifier.udc: 637.234
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sterylizovane_konservov.pdf690,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.