Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3576
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛомова, Неоніла Миколаївна-
dc.contributor.authorLomova, Neonila-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-12T05:10:15Z-
dc.date.available2020-01-12T05:10:15Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationЛомова Н.М. Серилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення / Н.М.Ломова, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 7. – С. 18-19.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3576-
dc.descriptionThe modes of sterilization of high-fat cream, which ensure the preservation of high quality and microbiological stability of the finished product under unregulated storage temperature conditions, have been investigated and scientifically substantiated. The changes of organoleptic, chemical, physicochemical and microbiological quality indices of new types of sterilized canned butter made by the method of transformation of high-fat cream in static conditions are investigated. On the basis of the researches the terms of storage of new types of sterilized canned butter under different temperature conditions are scientifically substantiated.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено та науково обґрунтовано режими стерилізації високожирних вершків, що забезпечують збереження високої якості та мікробіологічної стабільності готового продукту в нерегульованих температурних умовах зберігання. Досліджено зміни органолептичних, хімічних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників якості нових видів стерилізованого консервованого масла, виготовленого методом перетворення високожирних вершків в умовах статики. На основі проведених досліджень науково обґрунтовано терміни зберігання нових видів стерилізованого консервованого масла при різних температурних умовах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстерилізаціяuk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectстрок придатності до споживанняuk_UA
dc.subjectsterilizationuk_UA
dc.subjectfatty acid compositionuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectshelf lifeuk_UA
dc.titleСтерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовленняuk_UA
dc.title.alternativeSterilized canned butteruk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.234uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sterylizovane_konservov.pdf690,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.