Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3576
Назва: Стерилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення
Інші назви: Sterilized canned butter
Автори: Ломова, Неоніла Миколаївна
Lomova, Neonila
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: стерилізація;жирнокислотний склад;антиоксиданти;строк придатності до споживання;sterilization;fatty acid composition;antioxidants;shelf life
Дата публікації: 2004
Бібліографічний опис: Ломова Н.М. Серилізоване консервоване масло: науковці дослідили технологічні аспекти його виготовлення / Н.М.Ломова, С.А.Наріжний // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 7. – С. 18-19.
Короткий огляд (реферат): Досліджено та науково обґрунтовано режими стерилізації високожирних вершків, що забезпечують збереження високої якості та мікробіологічної стабільності готового продукту в нерегульованих температурних умовах зберігання. Досліджено зміни органолептичних, хімічних, фізико-хімічних і мікробіологічних показників якості нових видів стерилізованого консервованого масла, виготовленого методом перетворення високожирних вершків в умовах статики. На основі проведених досліджень науково обґрунтовано терміни зберігання нових видів стерилізованого консервованого масла при різних температурних умовах.
Опис: The modes of sterilization of high-fat cream, which ensure the preservation of high quality and microbiological stability of the finished product under unregulated storage temperature conditions, have been investigated and scientifically substantiated. The changes of organoleptic, chemical, physicochemical and microbiological quality indices of new types of sterilized canned butter made by the method of transformation of high-fat cream in static conditions are investigated. On the basis of the researches the terms of storage of new types of sterilized canned butter under different temperature conditions are scientifically substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3576
УДК: 637.234
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sterylizovane_konservov.pdf690,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.