Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3452
Назва: Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
Інші назви: Prospects of expansion of assortment of dry dessert mixtures
Автори: Пухляк, Анастасія Григорівна
Pukhliak, Anastasiya
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Ключові слова: сухі десертні молочні суміші;цукрозамінники;сорбіт;цикорій;ячмінь;женьшень;звіробій;ехінацея;dry dessert sucklings mixtures;substitutes of sugar;Sorbitum;chicory;barley;ginseng;st-john's-wort;Echinacea
Дата публікації: 2013
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей / А.Г.Пухляк. Г.П.Калініна С.В.Мерзлов, О.П.Гребельник // Вісник Сумського національного аграрного університету: науковий журнал. Серія "Тваринництво" .- 2013 .- Вип. 7 (23) .- С.183-185.
Короткий огляд (реферат): Проведено літературний огляд та аналіз стану вітчизняного виробництва сухих десертних молочних сумішей. Наголошено на доцільності та можливості розширення їх асортименту шляхом комбінування сировини. Запропоновано повністю або частково замінити цукор на сорбіт. Для підвищення біологічної цінності готового продукту доцільним є використання сухих цикорієвмісних компонентів. Визначено, що виробництво сухих десертних сумішей перспективно проводити способом сухого змішування компонентів.
Опис: A literary review and analysis of the state of home production of dry dessert sucklings mixtures are conducted. Expediency and possibility of expansion of their assortment are marked by combining of raw material. It is suggested fully or partly to substitute sugar by Sorbitum. For the increase of biological value of the prepared product expedient is the use of dry mixtures of chicory. It is certain that the production of dry dessert mixtures it is perspective to conduct the method of the dry mixing of components.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3452
УДК: 637.141.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_rozshyrennia.pdf964,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.