Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3452
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПухляк, Анастасія Григорівна-
dc.contributor.authorPukhliak, Anastasiya-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2019-12-23T07:55:52Z-
dc.date.available2019-12-23T07:55:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПерспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей / А.Г.Пухляк. Г.П.Калініна С.В.Мерзлов, О.П.Гребельник // Вісник Сумського національного аграрного університету: науковий журнал. Серія "Тваринництво" .- 2013 .- Вип. 7 (23) .- С.183-185.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3452-
dc.descriptionA literary review and analysis of the state of home production of dry dessert sucklings mixtures are conducted. Expediency and possibility of expansion of their assortment are marked by combining of raw material. It is suggested fully or partly to substitute sugar by Sorbitum. For the increase of biological value of the prepared product expedient is the use of dry mixtures of chicory. It is certain that the production of dry dessert mixtures it is perspective to conduct the method of the dry mixing of components.uk_UA
dc.description.abstractПроведено літературний огляд та аналіз стану вітчизняного виробництва сухих десертних молочних сумішей. Наголошено на доцільності та можливості розширення їх асортименту шляхом комбінування сировини. Запропоновано повністю або частково замінити цукор на сорбіт. Для підвищення біологічної цінності готового продукту доцільним є використання сухих цикорієвмісних компонентів. Визначено, що виробництво сухих десертних сумішей перспективно проводити способом сухого змішування компонентів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсухі десертні молочні сумішіuk_UA
dc.subjectцукрозамінникиuk_UA
dc.subjectсорбітuk_UA
dc.subjectцикорійuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectженьшеньuk_UA
dc.subjectзвіробійuk_UA
dc.subjectехінацеяuk_UA
dc.subjectdry dessert sucklings mixturesuk_UA
dc.subjectsubstitutes of sugaruk_UA
dc.subjectSorbitumuk_UA
dc.subjectchicoryuk_UA
dc.subjectbarleyuk_UA
dc.subjectginsenguk_UA
dc.subjectst-john's-wortuk_UA
dc.subjectEchinaceauk_UA
dc.titleПерспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішейuk_UA
dc.title.alternativeProspects of expansion of assortment of dry dessert mixturesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.141.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_rozshyrennia.pdf964,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.