Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2282
Назва: Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины
Інші назви: Evaluation of carcass traits of calves reared in conditions resourceusage technology of beef production
Оцінка забійних якостей телят, вирощених в умовах ресурсоощадної технології виробництва яловичини
Автори: Ластовская, Ирина Александровна
Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Ключові слова: убойная масса;выход туши;телятина;химический состав;дегустационная оценка;белок;жир;забійна маса;вихід туші;телятина;хімічний склад;дегустастаційна оцінка;білок;жир;slaughter weight;carcass yield;beef;chemical composition;taste evaluation;protein;fat
Дата публікації: 2016
Видавництво: Ассоциация научных сотрудников" Сибирская академическая книга"
Бібліографічний опис: Ластовская И. А. Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины/ И. А. Ластовская. - Инновации в науке: сборник ст. по матер. LV междунар. науч.-практ. конф. № 3(52) .- Новосибирск: СибАК, 2016 .- Ч. II . – С. 41-45.
Короткий огляд (реферат): Изучены убойные качества телят в молочный период, выращенных в условиях новой инновационной технологии производства говядины. Проведены исследования по оценке химического состава мяса и его дегустационная оценка при выпаивании различных заменителей молока. Вивчено забійні якості телят в молочний період, вирощених в умовах нової інноваційної технології виробництва яловичини. Проведено дослідження з оцінки хімічного складу м'яса та його дегустаційна оцінка при випоюванні різних замінників молока.
Опис: Studied carcass quality of calves in milk period, grown in the conditions of new innovative technologies of beef production. The carried out evaluation of chemical composition of meat and its tasting score when feeding on different milk substitutes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2282
УДК: 636.2.033.053
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsenka_uboinykh.pdf248,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.