Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2282
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ластовская, Ирина Александровна | - |
dc.contributor.author | Ластовська, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Lastovska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-24T09:23:36Z | - |
dc.date.available | 2019-06-24T09:23:36Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ластовская И. А. Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины/ И. А. Ластовская. - Инновации в науке: сборник ст. по матер. LV междунар. науч.-практ. конф. № 3(52) .- Новосибирск: СибАК, 2016 .- Ч. II . – С. 41-45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2282 | - |
dc.description | Studied carcass quality of calves in milk period, grown in the conditions of new innovative technologies of beef production. The carried out evaluation of chemical composition of meat and its tasting score when feeding on different milk substitutes. | uk_UA |
dc.description.abstract | Изучены убойные качества телят в молочный период, выращенных в условиях новой инновационной технологии производства говядины. Проведены исследования по оценке химического состава мяса и его дегустационная оценка при выпаивании различных заменителей молока. Вивчено забійні якості телят в молочний період, вирощених в умовах нової інноваційної технології виробництва яловичини. Проведено дослідження з оцінки хімічного складу м'яса та його дегустаційна оцінка при випоюванні різних замінників молока. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | Ассоциация научных сотрудников" Сибирская академическая книга" | uk_UA |
dc.subject | убойная масса | uk_UA |
dc.subject | выход туши | uk_UA |
dc.subject | телятина | uk_UA |
dc.subject | химический состав | uk_UA |
dc.subject | дегустационная оценка | uk_UA |
dc.subject | белок | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | забійна маса | uk_UA |
dc.subject | вихід туші | uk_UA |
dc.subject | телятина | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.subject | дегустастаційна оцінка | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | slaughter weight | uk_UA |
dc.subject | carcass yield | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | chemical composition | uk_UA |
dc.subject | taste evaluation | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | fat | uk_UA |
dc.title | Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of carcass traits of calves reared in conditions resourceusage technology of beef production | uk_UA |
dc.title.alternative | Оцінка забійних якостей телят, вирощених в умовах ресурсоощадної технології виробництва яловичини | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.033.053 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
otsenka_uboinykh.pdf | 248,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.