Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
Title: Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока
Other Titles: Influence of bacterial dissemination of raw milk in different seasons on the quantitative and qualitative composition of microflora residual pasteurized
Authors: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tеtyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Keywords: сире молоко;пастеризоване молоко;залишкова мікрофлора.;raw milk;pasteurized milk;residual microflora;сырое молоко;пастеризованное молоко;остаточная микрофлора
Issue Date: 2011
Publisher: Харківська державна зооветеринарна академія
Citation: Димань Т.М. Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць . – Харків, 2011. – Вип. 23, Ч. 2., Т. 2. – С. 488 – 491.
Abstract: Залишкова мікрофлора молока, пастеризованого за різних температурних режимів (76, 80, 85 °С), становить у середньому 0,3 % від бактеріального обсіменіння сирого молока, складається із термостійких молочнокислих стрептококів та споротвірних бактерій і характеризується високою біохімічною активністю. Остаточная микрофлора молока, пастеризованного при разных температурах (76. 80. 85°C), составляет в среднем 0,3 % от бактериальной обсемененности сырого молока, состоит из термостойких молочнокислых стрептококков и спорообразующих бактерий и характеризуется высокой биохимической активностью.
Description: Residual microflora of milk pasteurized at different temperatures (76. 80. 85°C) at an average of 0.3 % of the bacterial dissemination of raw milk is composed of heat-lactic streptococci and sporotvirnyh bacteria and characterized by high biochemical activity.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
metadata.dc.identifier.udc: 637.12:579.869
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_bakterialnoho.pdf254,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.