Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tеtyana | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-27T18:58:58Z | - |
dc.date.available | 2018-11-27T18:58:58Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Димань Т.М. Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць . – Харків, 2011. – Вип. 23, Ч. 2., Т. 2. – С. 488 – 491. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640 | - |
dc.description | Residual microflora of milk pasteurized at different temperatures (76. 80. 85°C) at an average of 0.3 % of the bacterial dissemination of raw milk is composed of heat-lactic streptococci and sporotvirnyh bacteria and characterized by high biochemical activity. | uk_UA |
dc.description.abstract | Залишкова мікрофлора молока, пастеризованого за різних температурних режимів (76, 80, 85 °С), становить у середньому 0,3 % від бактеріального обсіменіння сирого молока, складається із термостійких молочнокислих стрептококів та споротвірних бактерій і характеризується високою біохімічною активністю. Остаточная микрофлора молока, пастеризованного при разных температурах (76. 80. 85°C), составляет в среднем 0,3 % от бактериальной обсемененности сырого молока, состоит из термостойких молочнокислых стрептококков и спорообразующих бактерий и характеризуется высокой биохимической активностью. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківська державна зооветеринарна академія | uk_UA |
dc.subject | сире молоко | uk_UA |
dc.subject | пастеризоване молоко | uk_UA |
dc.subject | залишкова мікрофлора. | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | pasteurized milk | uk_UA |
dc.subject | residual microflora | uk_UA |
dc.subject | сырое молоко | uk_UA |
dc.subject | пастеризованное молоко | uk_UA |
dc.subject | остаточная микрофлора | uk_UA |
dc.title | Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of bacterial dissemination of raw milk in different seasons on the quantitative and qualitative composition of microflora residual pasteurized | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12:579.869 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_bakterialnoho.pdf | 254,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.