Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tеtyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-11-27T18:58:58Z-
dc.date.available2018-11-27T18:58:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць . – Харків, 2011. – Вип. 23, Ч. 2., Т. 2. – С. 488 – 491.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640-
dc.descriptionResidual microflora of milk pasteurized at different temperatures (76. 80. 85°C) at an average of 0.3 % of the bacterial dissemination of raw milk is composed of heat-lactic streptococci and sporotvirnyh bacteria and characterized by high biochemical activity.uk_UA
dc.description.abstractЗалишкова мікрофлора молока, пастеризованого за різних температурних режимів (76, 80, 85 °С), становить у середньому 0,3 % від бактеріального обсіменіння сирого молока, складається із термостійких молочнокислих стрептококів та споротвірних бактерій і характеризується високою біохімічною активністю. Остаточная микрофлора молока, пастеризованного при разных температурах (76. 80. 85°C), составляет в среднем 0,3 % от бактериальной обсемененности сырого молока, состоит из термостойких молочнокислых стрептококков и спорообразующих бактерий и характеризуется высокой биохимической активностью.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківська державна зооветеринарна академіяuk_UA
dc.subjectсире молокоuk_UA
dc.subjectпастеризоване молокоuk_UA
dc.subjectзалишкова мікрофлора.uk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectpasteurized milkuk_UA
dc.subjectresidual microflorauk_UA
dc.subjectсырое молокоuk_UA
dc.subjectпастеризованное молокоuk_UA
dc.subjectостаточная микрофлораuk_UA
dc.titleВплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молокаuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of bacterial dissemination of raw milk in different seasons on the quantitative and qualitative composition of microflora residual pasteurizeduk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.12:579.869uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_bakterialnoho.pdf254,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.