Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
Назва: Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока
Інші назви: Influence of bacterial dissemination of raw milk in different seasons on the quantitative and qualitative composition of microflora residual pasteurized
Автори: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tеtyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Ключові слова: сире молоко;пастеризоване молоко;залишкова мікрофлора.;raw milk;pasteurized milk;residual microflora;сырое молоко;пастеризованное молоко;остаточная микрофлора
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківська державна зооветеринарна академія
Бібліографічний опис: Димань Т.М. Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць . – Харків, 2011. – Вип. 23, Ч. 2., Т. 2. – С. 488 – 491.
Короткий огляд (реферат): Залишкова мікрофлора молока, пастеризованого за різних температурних режимів (76, 80, 85 °С), становить у середньому 0,3 % від бактеріального обсіменіння сирого молока, складається із термостійких молочнокислих стрептококів та споротвірних бактерій і характеризується високою біохімічною активністю. Остаточная микрофлора молока, пастеризованного при разных температурах (76. 80. 85°C), составляет в среднем 0,3 % от бактериальной обсемененности сырого молока, состоит из термостойких молочнокислых стрептококков и спорообразующих бактерий и характеризуется высокой биохимической активностью.
Опис: Residual microflora of milk pasteurized at different temperatures (76. 80. 85°C) at an average of 0.3 % of the bacterial dissemination of raw milk is composed of heat-lactic streptococci and sporotvirnyh bacteria and characterized by high biochemical activity.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
УДК: 637.12:579.869
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_bakterialnoho.pdf254,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.