Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640
Назва: | Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока |
Інші назви: | Influence of bacterial dissemination of raw milk in different seasons on the quantitative and qualitative composition of microflora residual pasteurized |
Автори: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tеtyana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | сире молоко;пастеризоване молоко;залишкова мікрофлора.;raw milk;pasteurized milk;residual microflora;сырое молоко;пастеризованное молоко;остаточная микрофлора |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківська державна зооветеринарна академія |
Бібліографічний опис: | Димань Т.М. Вплив бактеріального обсіменіння сирого молока в різні пори року на кількісний та якісний склад залишкової мікрофлори пастеризованого молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини: збірник наукових праць . – Харків, 2011. – Вип. 23, Ч. 2., Т. 2. – С. 488 – 491. |
Короткий огляд (реферат): | Залишкова мікрофлора молока, пастеризованого за різних температурних режимів (76, 80, 85 °С), становить у середньому 0,3 % від бактеріального обсіменіння сирого молока, складається із термостійких молочнокислих стрептококів та споротвірних бактерій і характеризується високою біохімічною активністю. Остаточная микрофлора молока, пастеризованного при разных температурах (76. 80. 85°C), составляет в среднем 0,3 % от бактериальной обсемененности сырого молока, состоит из термостойких молочнокислых стрептококков и спорообразующих бактерий и характеризуется высокой биохимической активностью. |
Опис: | Residual microflora of milk pasteurized at different temperatures (76. 80. 85°C) at an average of 0.3 % of the bacterial dissemination of raw milk is composed of heat-lactic streptococci and sporotvirnyh bacteria and characterized by high biochemical activity. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1640 |
УДК: | 637.12:579.869 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_bakterialnoho.pdf | 254,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.