Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15126| Назва: | Безпечність продуктів забою свиней за спарганозу |
| Інші назви: | Safety of pig slaughter products for sparganosis |
| Автори: | Хоменко, М.О. Khomenko, M. Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
| Ключові слова: | туша свині;спарганоз;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;санітарне оцінювання;ветеринарно-санітарна експертиза;м'ясо;м'ясо свині;безпечність;безпечність продуктів;забой;Sparganus spirometra еrіnасеі;Spirometra еrinасеі еиrораеі;pig carcass;sparganosis;veterinary and sanitary examination of meat;sanitary assessment;veterinary and sanitary examination;meat;pork meat;safety;product safety;slaughter |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | БНАУ |
| Бібліографічний опис: | Хоменко М.О. Безпечність продуктів забою свиней за спарганозу / М.О. Хоменко, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Актуальні проблеми ветеринарної медицини (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). -Біла Церква , 2025. – С.78-79. |
| Короткий огляд (реферат): | На підставі результатів комплексних досліджень дані рекомендації щодо санітарного оцінювання уражених туш свиней за виявлення декількох плероцеркоїдів (до 3-х) у підшкірній клітковині, м’язах, внутрішніх органах (за відсутності свищів). |
| Опис: | Based on the results of comprehensive studies, recommendations are given for the sanitary assessment of affected pig carcasses if multiple plerocercoids (up to 3) are detected in the subcutaneous tissue, muscles, and internal organs (in the absence of fistulas). |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15126 |
| УДК: | 619: 614.31:637.5’64:616.995.121:636.4 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| bezpechnist'_produktiv.pdf | 590,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.