Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15126
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХоменко, М.О.-
dc.contributor.authorKhomenko, M.-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2025-11-24T11:34:55Z-
dc.date.available2025-11-24T11:34:55Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationХоменко М.О. Безпечність продуктів забою свиней за спарганозу / М.О. Хоменко, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Актуальні проблеми ветеринарної медицини (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). -Біла Церква , 2025. – С.78-79.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15126-
dc.descriptionBased on the results of comprehensive studies, recommendations are given for the sanitary assessment of affected pig carcasses if multiple plerocercoids (up to 3) are detected in the subcutaneous tissue, muscles, and internal organs (in the absence of fistulas).uk_UA
dc.description.abstractНа підставі результатів комплексних досліджень дані рекомендації щодо санітарного оцінювання уражених туш свиней за виявлення декількох плероцеркоїдів (до 3-х) у підшкірній клітковині, м’язах, внутрішніх органах (за відсутності свищів).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтуша свиніuk_UA
dc.subjectспарганозuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м᾽ясаuk_UA
dc.subjectсанітарне оцінюванняuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectм'ясо свиніuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectбезпечність продуктівuk_UA
dc.subjectзабойuk_UA
dc.subjectSparganus spirometra еrіnасеіuk_UA
dc.subjectSpirometra еrinасеі еиrораеіuk_UA
dc.subjectpig carcassuk_UA
dc.subjectsparganosisuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.subjectsanitary assessmentuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examinationuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectpork meatuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectproduct safetyuk_UA
dc.subjectslaughteruk_UA
dc.titleБезпечність продуктів забою свиней за спарганозуuk_UA
dc.title.alternativeSafety of pig slaughter products for sparganosisuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc619: 614.31:637.5’64:616.995.121:636.4uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bezpechnist'_produktiv.pdf590,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.