Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15126| Title: | Безпечність продуктів забою свиней за спарганозу |
| Other Titles: | Safety of pig slaughter products for sparganosis |
| Authors: | Хоменко, М.О. Khomenko, M. Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia |
| Keywords: | туша свині;спарганоз;ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса;санітарне оцінювання;ветеринарно-санітарна експертиза;м'ясо;м'ясо свині;безпечність;безпечність продуктів;забой;Sparganus spirometra еrіnасеі;Spirometra еrinасеі еиrораеі;pig carcass;sparganosis;veterinary and sanitary examination of meat;sanitary assessment;veterinary and sanitary examination;meat;pork meat;safety;product safety;slaughter |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | БНАУ |
| Citation: | Хоменко М.О. Безпечність продуктів забою свиней за спарганозу / М.О. Хоменко, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті». Актуальні проблеми ветеринарної медицини (БНАУ, 29 жовтня 2025 р.). -Біла Церква , 2025. – С.78-79. |
| Abstract: | На підставі результатів комплексних досліджень дані рекомендації щодо санітарного оцінювання уражених туш свиней за виявлення декількох плероцеркоїдів (до 3-х) у підшкірній клітковині, м’язах, внутрішніх органах (за відсутності свищів). |
| Description: | Based on the results of comprehensive studies, recommendations are given for the sanitary assessment of affected pig carcasses if multiple plerocercoids (up to 3) are detected in the subcutaneous tissue, muscles, and internal organs (in the absence of fistulas). |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15126 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 619: 614.31:637.5’64:616.995.121:636.4 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| bezpechnist'_produktiv.pdf | 590,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.