Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467
Назва: | Стійкість плодів черешні до розтрісуквання |
Інші назви: | Stuffing of sweet cherry fruits to brewing |
Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Мельник, Олександр Васильович Melnik, Oleksandr |
Ключові слова: | розтріскування плодів;растрескивание плодов;cracking of fruits;експозиція у воді;экспозиция в воде;exposition in water;щільність м’якушу;плотность мякоти;the density of the pulp;вміст сухих розчинних речовин;содержание сухих растворимых веществ;content of dry soluble substances |
Дата публікації: | жов-2002 |
Видавництво: | Подільська державна аграрно-технічна академія |
Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А. Стійкість сортів черешні до розтріскування / Л.А. Шубенко, О.В. Мельник // Зб. наук. праць Подільської державної аграрно-технічної академії. - Кам'янець-Подільський, 2002. - Вип. 10. -С. 59-61. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджувались сорти черешні різних строків достигання. Для цього плоди занурювали у воду і витримували певний час. Після встановленої експозиції визначали ступінь розтріскування плодів. Исследовались сорта черешни разных сроков созревания. Для этого плоды погружали в воду и выдерживали определенное время. После установленной экспозиции определяли степень растрескивания плодов. |
Опис: | Varieties of cherries of different reaches were studied. For this purpose, the fruits were immersed in water and held for a certain time. After the established exposure, the degree of cracking of the fruit was determined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467 |
УДК: | 634.23: 631.52 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stijkist_plodiv.pdf | 327,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.