Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.contributor.authorМельник, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorMelnik, Oleksandr-
dc.date.accessioned2018-11-05T09:14:34Z-
dc.date.available2018-11-05T09:14:34Z-
dc.date.issued2002-10-
dc.identifier.citationШубенко Л.А. Стійкість сортів черешні до розтріскування / Л.А. Шубенко, О.В. Мельник // Зб. наук. праць Подільської державної аграрно-технічної академії. - Кам'янець-Подільський, 2002. - Вип. 10. -С. 59-61.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467-
dc.descriptionVarieties of cherries of different reaches were studied. For this purpose, the fruits were immersed in water and held for a certain time. After the established exposure, the degree of cracking of the fruit was determined.uk_UA
dc.description.abstractДосліджувались сорти черешні різних строків достигання. Для цього плоди занурювали у воду і витримували певний час. Після встановленої експозиції визначали ступінь розтріскування плодів. Исследовались сорта черешни разных сроков созревания. Для этого плоды погружали в воду и выдерживали определенное время. После установленной экспозиции определяли степень растрескивания плодов.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільська державна аграрно-технічна академіяuk_UA
dc.subjectрозтріскування плодівuk_UA
dc.subjectрастрескивание плодовuk_UA
dc.subjectcracking of fruitsuk_UA
dc.subjectекспозиція у водіuk_UA
dc.subjectэкспозиция в водеuk_UA
dc.subjectexposition in wateruk_UA
dc.subjectщільність м’якушуuk_UA
dc.subjectплотность мякотиuk_UA
dc.subjectthe density of the pulpuk_UA
dc.subjectвміст сухих розчинних речовинuk_UA
dc.subjectсодержание сухих растворимых веществuk_UA
dc.subjectcontent of dry soluble substancesuk_UA
dc.titleСтійкість плодів черешні до розтрісукванняuk_UA
dc.title.alternativeStuffing of sweet cherry fruits to brewinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc634.23: 631.52uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stijkist_plodiv.pdf327,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.