Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шубенко, Лідія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Shubenko, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Мельник, Олександр Васильович | - |
dc.contributor.author | Melnik, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-05T09:14:34Z | - |
dc.date.available | 2018-11-05T09:14:34Z | - |
dc.date.issued | 2002-10 | - |
dc.identifier.citation | Шубенко Л.А. Стійкість сортів черешні до розтріскування / Л.А. Шубенко, О.В. Мельник // Зб. наук. праць Подільської державної аграрно-технічної академії. - Кам'янець-Подільський, 2002. - Вип. 10. -С. 59-61. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467 | - |
dc.description | Varieties of cherries of different reaches were studied. For this purpose, the fruits were immersed in water and held for a certain time. After the established exposure, the degree of cracking of the fruit was determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджувались сорти черешні різних строків достигання. Для цього плоди занурювали у воду і витримували певний час. Після встановленої експозиції визначали ступінь розтріскування плодів. Исследовались сорта черешни разных сроков созревания. Для этого плоды погружали в воду и выдерживали определенное время. После установленной экспозиции определяли степень растрескивания плодов. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Подільська державна аграрно-технічна академія | uk_UA |
dc.subject | розтріскування плодів | uk_UA |
dc.subject | растрескивание плодов | uk_UA |
dc.subject | cracking of fruits | uk_UA |
dc.subject | експозиція у воді | uk_UA |
dc.subject | экспозиция в воде | uk_UA |
dc.subject | exposition in water | uk_UA |
dc.subject | щільність м’якушу | uk_UA |
dc.subject | плотность мякоти | uk_UA |
dc.subject | the density of the pulp | uk_UA |
dc.subject | вміст сухих розчинних речовин | uk_UA |
dc.subject | содержание сухих растворимых веществ | uk_UA |
dc.subject | content of dry soluble substances | uk_UA |
dc.title | Стійкість плодів черешні до розтрісуквання | uk_UA |
dc.title.alternative | Stuffing of sweet cherry fruits to brewing | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634.23: 631.52 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stijkist_plodiv.pdf | 327,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.