Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467
Title: | Стійкість плодів черешні до розтрісуквання |
Other Titles: | Stuffing of sweet cherry fruits to brewing |
Authors: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Мельник, Олександр Васильович Melnik, Oleksandr |
Keywords: | розтріскування плодів;растрескивание плодов;cracking of fruits;експозиція у воді;экспозиция в воде;exposition in water;щільність м’якушу;плотность мякоти;the density of the pulp;вміст сухих розчинних речовин;содержание сухих растворимых веществ;content of dry soluble substances |
Issue Date: | Oct-2002 |
Publisher: | Подільська державна аграрно-технічна академія |
Citation: | Шубенко Л.А. Стійкість сортів черешні до розтріскування / Л.А. Шубенко, О.В. Мельник // Зб. наук. праць Подільської державної аграрно-технічної академії. - Кам'янець-Подільський, 2002. - Вип. 10. -С. 59-61. |
Abstract: | Досліджувались сорти черешні різних строків достигання. Для цього плоди занурювали у воду і витримували певний час. Після встановленої експозиції визначали ступінь розтріскування плодів. Исследовались сорта черешни разных сроков созревания. Для этого плоды погружали в воду и выдерживали определенное время. После установленной экспозиции определяли степень растрескивания плодов. |
Description: | Varieties of cherries of different reaches were studied. For this purpose, the fruits were immersed in water and held for a certain time. After the established exposure, the degree of cracking of the fruit was determined. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467 |
metadata.dc.identifier.udc: | 634.23: 631.52 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stijkist_plodiv.pdf | 327,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.