Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467
Назва: Стійкість плодів черешні до розтрісуквання
Інші назви: Stuffing of sweet cherry fruits to brewing
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Мельник, Олександр Васильович
Melnik, Oleksandr
Ключові слова: розтріскування плодів;растрескивание плодов;cracking of fruits;експозиція у воді;экспозиция в воде;exposition in water;щільність м’якушу;плотность мякоти;the density of the pulp;вміст сухих розчинних речовин;содержание сухих растворимых веществ;content of dry soluble substances
Дата публікації: жов-2002
Видавництво: Подільська державна аграрно-технічна академія
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А. Стійкість сортів черешні до розтріскування / Л.А. Шубенко, О.В. Мельник // Зб. наук. праць Подільської державної аграрно-технічної академії. - Кам'янець-Подільський, 2002. - Вип. 10. -С. 59-61.
Короткий огляд (реферат): Досліджувались сорти черешні різних строків достигання. Для цього плоди занурювали у воду і витримували певний час. Після встановленої експозиції визначали ступінь розтріскування плодів. Исследовались сорта черешни разных сроков созревания. Для этого плоды погружали в воду и выдерживали определенное время. После установленной экспозиции определяли степень растрескивания плодов.
Опис: Varieties of cherries of different reaches were studied. For this purpose, the fruits were immersed in water and held for a certain time. After the established exposure, the degree of cracking of the fruit was determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1467
УДК: 634.23: 631.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stijkist_plodiv.pdf327,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.