Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423
Title: Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах
Other Titles: Features shaping demand for food in today's conditions
Authors: Варченко, Ольга Миронівна
Varchenko, Olga
Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Липкань, Олена Вікторівна
Lypkan, Olena
Keywords: попит;demand;купівельна спроможність;purchasing power;споживання;consumption;продукти харчування;food products
Issue Date: 2017
Publisher: ВНЗ «Національна академія управління»
Citation: Варченко О.М. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах / О.М. Варченко, І.В. Свиноус, О.В. Липкань // Акутуальні проблеми економіки. - 2017. - №1(187). - С.50-61.
Abstract: У статті розглянуто теоретичні засади формування споживчого попиту населення на основні види продуктів харчування. Досліджено ключові чинники впливу на рівень споживання. Запропоновано заходи щодо підвищення рівня споживчого попиту населення.
Description: The article considers the theoretical grounds of consumer demand formation by basic types of food products. Key factors influencing the consumption level are explored. Measures increasing the level of consumer demand are suggested.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423
ISSN: 1993-6788
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_formuvannya.pdf191,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.