Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варченко, Ольга Миронівна | - |
dc.contributor.author | Varchenko, Olga | - |
dc.contributor.author | Свиноус, Іван Вікторович | - |
dc.contributor.author | Svynous, Ivan | - |
dc.contributor.author | Липкань, Олена Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Lypkan, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-26T07:50:08Z | - |
dc.date.available | 2018-10-26T07:50:08Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Варченко О.М. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах / О.М. Варченко, І.В. Свиноус, О.В. Липкань // Акутуальні проблеми економіки. - 2017. - №1(187). - С.50-61. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1993-6788 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423 | - |
dc.description | The article considers the theoretical grounds of consumer demand formation by basic types of food products. Key factors influencing the consumption level are explored. Measures increasing the level of consumer demand are suggested. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуто теоретичні засади формування споживчого попиту населення на основні види продуктів харчування. Досліджено ключові чинники впливу на рівень споживання. Запропоновано заходи щодо підвищення рівня споживчого попиту населення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ВНЗ «Національна академія управління» | uk_UA |
dc.subject | попит | uk_UA |
dc.subject | demand | uk_UA |
dc.subject | купівельна спроможність | uk_UA |
dc.subject | purchasing power | uk_UA |
dc.subject | споживання | uk_UA |
dc.subject | consumption | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах | uk_UA |
dc.title.alternative | Features shaping demand for food in today's conditions | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osoblyvosti_formuvannya.pdf | 191,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.