Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВарченко, Ольга Миронівна-
dc.contributor.authorVarchenko, Olga-
dc.contributor.authorСвиноус, Іван Вікторович-
dc.contributor.authorSvynous, Ivan-
dc.contributor.authorЛипкань, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorLypkan, Olena-
dc.date.accessioned2018-10-26T07:50:08Z-
dc.date.available2018-10-26T07:50:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВарченко О.М. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах / О.М. Варченко, І.В. Свиноус, О.В. Липкань // Акутуальні проблеми економіки. - 2017. - №1(187). - С.50-61.uk_UA
dc.identifier.issn1993-6788-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423-
dc.descriptionThe article considers the theoretical grounds of consumer demand formation by basic types of food products. Key factors influencing the consumption level are explored. Measures increasing the level of consumer demand are suggested.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто теоретичні засади формування споживчого попиту населення на основні види продуктів харчування. Досліджено ключові чинники впливу на рівень споживання. Запропоновано заходи щодо підвищення рівня споживчого попиту населення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВНЗ «Національна академія управління»uk_UA
dc.subjectпопитuk_UA
dc.subjectdemanduk_UA
dc.subjectкупівельна спроможністьuk_UA
dc.subjectpurchasing poweruk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleОсобливості формування попиту на продовольство в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeFeatures shaping demand for food in today's conditionsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_formuvannya.pdf191,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.