Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423
Назва: Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах
Інші назви: Features shaping demand for food in today's conditions
Автори: Варченко, Ольга Миронівна
Varchenko, Olga
Свиноус, Іван Вікторович
Svynous, Ivan
Липкань, Олена Вікторівна
Lypkan, Olena
Ключові слова: попит;demand;купівельна спроможність;purchasing power;споживання;consumption;продукти харчування;food products
Дата публікації: 2017
Видавництво: ВНЗ «Національна академія управління»
Бібліографічний опис: Варченко О.М. Особливості формування попиту на продовольство в сучасних умовах / О.М. Варченко, І.В. Свиноус, О.В. Липкань // Акутуальні проблеми економіки. - 2017. - №1(187). - С.50-61.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто теоретичні засади формування споживчого попиту населення на основні види продуктів харчування. Досліджено ключові чинники впливу на рівень споживання. Запропоновано заходи щодо підвищення рівня споживчого попиту населення.
Опис: The article considers the theoretical grounds of consumer demand formation by basic types of food products. Key factors influencing the consumption level are explored. Measures increasing the level of consumer demand are suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1423
ISSN: 1993-6788
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_formuvannya.pdf191,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.