Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14099
Назва: Оцінка якості та безпечності сметани 15% жирності торгової марки «Просто Наше» виготовленої за технологічних умов ПрАТ «Данон Кремез»
Інші назви: Assessment of the quality and safety of sour cream 15% fat content of the “Prosto Nashe” brand manufactured under the technological conditions of PrJSC “Danone Kremez”
Автори: Шуляр, Олександр Васильович
Shuliar, Oleksandr
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Ключові слова: сметана;продукт харчування;жирність;молоко-сировина;якість;безпечність;quality;sour cream;food product;fat content;raw milk
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Шуляр О.В. Оцінка якості та безпечності сметани 15% жирності торгової марки «Просто Наше» виготовленої за технологічних умов ПрАТ «Данон Кремез» / О.В. Шуляр, В.І. Джміль // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.73-75.
Короткий огляд (реферат): В тезах викладено результати досліджень якості та безпечності сметани 15% жирності випущеної під торговою маркою «Просто Наше» за технологічних умов ПрАТ «Данон Кремез», що реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ м. Біла Церква. Досліджено товарознавчі показники товару для роздрібної торгівлі та органолептичні, фізико-хімічні й бактеріологічні показники готового продукту.
Опис: The abstracts present the results of research into the quality and safety of sour cream 15% fat produced under the trademark "Prosto Nashe" under the technological conditions of PrJSC "Danone Kremez", which was sold in the retail trade of the ATB supermarket chain in Bila Tserkva. The commodity indicators of the product for retail trade and the organoleptic, physicochemical and bacteriological indicators of the finished product were studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14099
УДК: 636.09:614.31:637.12/.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf582,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.