Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14099
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШуляр, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorShuliar, Oleksandr-
dc.contributor.authorДжміль, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorDzhmil, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-05-21T06:15:52Z-
dc.date.available2025-05-21T06:15:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШуляр О.В. Оцінка якості та безпечності сметани 15% жирності торгової марки «Просто Наше» виготовленої за технологічних умов ПрАТ «Данон Кремез» / О.В. Шуляр, В.І. Джміль // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.73-75.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14099-
dc.descriptionThe abstracts present the results of research into the quality and safety of sour cream 15% fat produced under the trademark "Prosto Nashe" under the technological conditions of PrJSC "Danone Kremez", which was sold in the retail trade of the ATB supermarket chain in Bila Tserkva. The commodity indicators of the product for retail trade and the organoleptic, physicochemical and bacteriological indicators of the finished product were studied.uk_UA
dc.description.abstractВ тезах викладено результати досліджень якості та безпечності сметани 15% жирності випущеної під торговою маркою «Просто Наше» за технологічних умов ПрАТ «Данон Кремез», що реалізувалася в роздрібній торгівлі мережі супермаркетів АТБ м. Біла Церква. Досліджено товарознавчі показники товару для роздрібної торгівлі та органолептичні, фізико-хімічні й бактеріологічні показники готового продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectпродукт харчуванняuk_UA
dc.subjectжирністьuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsour creamuk_UA
dc.subjectfood productuk_UA
dc.subjectfat contentuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.titleОцінка якості та безпечності сметани 15% жирності торгової марки «Просто Наше» виготовленої за технологічних умов ПрАТ «Данон Кремез»uk_UA
dc.title.alternativeAssessment of the quality and safety of sour cream 15% fat content of the “Prosto Nashe” brand manufactured under the technological conditions of PrJSC “Danone Kremez”uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_jakosti_ta_bezpechnosti.pdf582,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.