Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854
Назва: Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби
Інші назви: Evaluation of organoleptic and biochemical indicators of frozen fish
Автори: Прозуменко, Євгеній Вадимович
Prozumenko, Yevhenii
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: морожена риба;біохімічні показники;скумбрія;свіжість;органолептичні показники;frozen fish;biochemical indicators;mackerel;freshness;organoleptic characteristics
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Прозуменко Є.В. Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби / Є.В. Прозуменко, О.А. Хіцька // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.21-22.
Короткий огляд (реферат): У публікації наведені результати дослідження якості мороженої скумбрії. За органолептичними та біохімічними показниками встановлено, що вся морожена риба відповідала вимогам ДСТУ 4868 «Риба заморожена. Технічні умови», що свідчило про її належну якість та свіжість.
Опис: The publication presents the results of a study of the quality of frozen mackerel. According to organoleptic and biochemical indicators, it was established that all frozen fish met the requirements of DSTU 4868 "Frozen Fish. Technical Conditions", which indicated its proper quality and freshness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854
УДК: 614.31:637.56:006.015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_organoleptychnyh.pdf578,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.