Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854
Title: Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби
Other Titles: Evaluation of organoleptic and biochemical indicators of frozen fish
Authors: Прозуменко, Євгеній Вадимович
Prozumenko, Yevhenii
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: морожена риба;біохімічні показники;скумбрія;свіжість;органолептичні показники;frozen fish;biochemical indicators;mackerel;freshness;organoleptic characteristics
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Прозуменко Є.В. Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби / Є.В. Прозуменко, О.А. Хіцька // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.21-22.
Abstract: У публікації наведені результати дослідження якості мороженої скумбрії. За органолептичними та біохімічними показниками встановлено, що вся морожена риба відповідала вимогам ДСТУ 4868 «Риба заморожена. Технічні умови», що свідчило про її належну якість та свіжість.
Description: The publication presents the results of a study of the quality of frozen mackerel. According to organoleptic and biochemical indicators, it was established that all frozen fish met the requirements of DSTU 4868 "Frozen Fish. Technical Conditions", which indicated its proper quality and freshness.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.56:006.015
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ocinka_organoleptychnyh.pdf578,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.