Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрозуменко, Євгеній Вадимович-
dc.contributor.authorProzumenko, Yevhenii-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2025-03-27T13:11:02Z-
dc.date.available2025-03-27T13:11:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрозуменко Є.В. Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби / Є.В. Прозуменко, О.А. Хіцька // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.21-22.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854-
dc.descriptionThe publication presents the results of a study of the quality of frozen mackerel. According to organoleptic and biochemical indicators, it was established that all frozen fish met the requirements of DSTU 4868 "Frozen Fish. Technical Conditions", which indicated its proper quality and freshness.uk_UA
dc.description.abstractУ публікації наведені результати дослідження якості мороженої скумбрії. За органолептичними та біохімічними показниками встановлено, що вся морожена риба відповідала вимогам ДСТУ 4868 «Риба заморожена. Технічні умови», що свідчило про її належну якість та свіжість.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectморожена рибаuk_UA
dc.subjectбіохімічні показникиuk_UA
dc.subjectскумбріяuk_UA
dc.subjectсвіжістьuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectfrozen fishuk_UA
dc.subjectbiochemical indicatorsuk_UA
dc.subjectmackereluk_UA
dc.subjectfreshnessuk_UA
dc.subjectorganoleptic characteristicsuk_UA
dc.titleОцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої рибиuk_UA
dc.title.alternativeEvaluation of organoleptic and biochemical indicators of frozen fishuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.56:006.015uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ocinka_organoleptychnyh.pdf578,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.