Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прозуменко, Євгеній Вадимович | - |
dc.contributor.author | Prozumenko, Yevhenii | - |
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-27T13:11:02Z | - |
dc.date.available | 2025-03-27T13:11:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Прозуменко Є.В. Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби / Є.В. Прозуменко, О.А. Хіцька // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.21-22. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13854 | - |
dc.description | The publication presents the results of a study of the quality of frozen mackerel. According to organoleptic and biochemical indicators, it was established that all frozen fish met the requirements of DSTU 4868 "Frozen Fish. Technical Conditions", which indicated its proper quality and freshness. | uk_UA |
dc.description.abstract | У публікації наведені результати дослідження якості мороженої скумбрії. За органолептичними та біохімічними показниками встановлено, що вся морожена риба відповідала вимогам ДСТУ 4868 «Риба заморожена. Технічні умови», що свідчило про її належну якість та свіжість. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | морожена риба | uk_UA |
dc.subject | біохімічні показники | uk_UA |
dc.subject | скумбрія | uk_UA |
dc.subject | свіжість | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | frozen fish | uk_UA |
dc.subject | biochemical indicators | uk_UA |
dc.subject | mackerel | uk_UA |
dc.subject | freshness | uk_UA |
dc.subject | organoleptic characteristics | uk_UA |
dc.title | Оцінка органолептичних і біохімічних показників мороженої риби | uk_UA |
dc.title.alternative | Evaluation of organoleptic and biochemical indicators of frozen fish | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.56:006.015 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ocinka_organoleptychnyh.pdf | 578,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.