Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13812
Назва: | Risk-based control of identification of meat of slaughtered animals by color |
Інші назви: | Ризик-орієнтований контроль ідентифікації м'яса забійних тварин за кольором |
Автори: | Bogatko, Aliona Богатко, Альона Федорівна Mazur, Tetyana Мазур, Тетяна Григорівна Bogatko, Nadiіa Богатко, Надія Михайлівна Bukalova, Natalia Букалова, Наталія Володимирівна |
Ключові слова: | pork;risk-based control;beef;veal;lamb;goat meat;horse meat;safety;quality;express methods;identification;свинина;контроль на основі ризику;яловичина;телятина;баранина;козяче м'ясо;конина;безпека;якість;експрес-метод |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Risk-based control of identification of meat of slaughtered animals by color / A. Bogatko, T. Mazur, N. Bogatko, N. Bukalova // The 8th International scientific and practical conference “Scientific research: modern challenges and future prospects” (March 17-19, 2025) MDPC Publishing, Munich, Germany. 2025. P.34-37. |
Короткий огляд (реферат): | t. Risk-oriented control of the identification of slaughter animal meat is important in the activities of veterinary medicine specialists in determining the quality and safety indicators of slaughter animal meat (pork, beef, veal, goat meat, mutton, horse meat) in the entire food chain during meat production clear raw materials, production of meat and meat products, transportation, their storage and sale. It is necessary to develop express patented methods for establishing the identification of the meat of slaughtered animals and implement them in the state laboratories of the State Production and Consumer Service of Ukraine. |
Опис: | Ризик-орієнтований контроль ідентифікації м'яса забійних тварин має важливе значення в діяльності спеціалістів ветеринарної медицини при визначенні показників якості та безпечності м'яса забійних тварин (свинина, яловичина, телятина, козятина, баранина, конина) у всьому харчовому ланцюгу , під час виробництва м'яса очищають. Виробництво м'яса та м'ясопродуктів, транспортування, їх зберігання та продаж. Необхідно розробити експрес-патентовані методи встановлення ідентифікація м'яса забійних тварин і реалізацію їх у державі, лабораторії Держпродспоживслужби України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13812 |
УДК: | 614.31:637.5:636.09 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
risk-based_control.pdf | 817,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.