Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13812
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-03-21T10:37:46Z-
dc.date.available2025-03-21T10:37:46Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationRisk-based control of identification of meat of slaughtered animals by color / A. Bogatko, T. Mazur, N. Bogatko, N. Bukalova // The 8th International scientific and practical conference “Scientific research: modern challenges and future prospects” (March 17-19, 2025) MDPC Publishing, Munich, Germany. 2025. P.34-37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13812-
dc.descriptionРизик-орієнтований контроль ідентифікації м'яса забійних тварин має важливе значення в діяльності спеціалістів ветеринарної медицини при визначенні показників якості та безпечності м'яса забійних тварин (свинина, яловичина, телятина, козятина, баранина, конина) у всьому харчовому ланцюгу , під час виробництва м'яса очищають. Виробництво м'яса та м'ясопродуктів, транспортування, їх зберігання та продаж. Необхідно розробити експрес-патентовані методи встановлення ідентифікація м'яса забійних тварин і реалізацію їх у державі, лабораторії Держпродспоживслужби України.uk_UA
dc.description.abstractt. Risk-oriented control of the identification of slaughter animal meat is important in the activities of veterinary medicine specialists in determining the quality and safety indicators of slaughter animal meat (pork, beef, veal, goat meat, mutton, horse meat) in the entire food chain during meat production clear raw materials, production of meat and meat products, transportation, their storage and sale. It is necessary to develop express patented methods for establishing the identification of the meat of slaughtered animals and implement them in the state laboratories of the State Production and Consumer Service of Ukraine.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectrisk-based controluk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectvealuk_UA
dc.subjectlambuk_UA
dc.subjectgoat meatuk_UA
dc.subjecthorse meatuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectexpress methodsuk_UA
dc.subjectidentificationuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectконтроль на основі ризикуuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectтелятинаuk_UA
dc.subjectбаранинаuk_UA
dc.subjectкозяче м'ясоuk_UA
dc.subjectконинаuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectекспрес-методuk_UA
dc.titleRisk-based control of identification of meat of slaughtered animals by coloruk_UA
dc.title.alternativeРизик-орієнтований контроль ідентифікації м'яса забійних тварин за кольоромuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5:636.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
risk-based_control.pdf817,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.