Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627
Назва: | Кормова цінність яблучних вичавок |
Інші назви: | Nutritional value of apple pomace |
Автори: | Соболєва, Світлана Василівна Sobolievа, Svitlana Соболєв, Олександр Іванович Sobolev, Оlexander |
Ключові слова: | яблучні вичавки;apple pomace;нетрадиційні корми;non-traditional feed;хімічний склад;chemical composition |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Соболєва С. В. Кормова цінність яблучних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців (Одеса, 6–7 червня 2024 р.).– Одеса, 2024. – С. 107–109. |
Короткий огляд (реферат): | Вичавки із яблук відзначаються відносно багатим і різноманітним складом поживних і біологічно активних речовин. Борошно із яблучних вичавок є цінним кормовим продуктом, використання якого в складі раціонів для сільськогосподарських тварин і птиці дозволить підвищити їх поживну і біологічну цінність. |
Опис: | Apple pomace is characterized by a relatively rich and diverse composition of nutrients and biologically active substances. Apple pomace flour is a valuable feed product, the use of which in the composition of diets for farm animals and poultry will increase their nutritional and biological value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627 |
УДК: | 636.085.2 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kormova_tsinnist_yabluchnykh_vychavok.pdf | 535,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.