Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627
Title: Кормова цінність яблучних вичавок
Other Titles: Nutritional value of apple pomace
Authors: Соболєва, Світлана Василівна
Sobolievа, Svitlana
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Оlexander
Keywords: яблучні вичавки;apple pomace;нетрадиційні корми;non-traditional feed;хімічний склад;chemical composition
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Соболєва С. В. Кормова цінність яблучних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців (Одеса, 6–7 червня 2024 р.).– Одеса, 2024. – С. 107–109.
Abstract: Вичавки із яблук відзначаються відносно багатим і різноманітним складом поживних і біологічно активних речовин. Борошно із яблучних вичавок є цінним кормовим продуктом, використання якого в складі раціонів для сільськогосподарських тварин і птиці дозволить підвищити їх поживну і біологічну цінність.
Description: Apple pomace is characterized by a relatively rich and diverse composition of nutrients and biologically active substances. Apple pomace flour is a valuable feed product, the use of which in the composition of diets for farm animals and poultry will increase their nutritional and biological value.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627
metadata.dc.identifier.udc: 636.085.2
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kormova_tsinnist_yabluchnykh_vychavok.pdf535,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.