Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627
Назва: Кормова цінність яблучних вичавок
Інші назви: Nutritional value of apple pomace
Автори: Соболєва, Світлана Василівна
Sobolievа, Svitlana
Соболєв, Олександр Іванович
Sobolev, Оlexander
Ключові слова: яблучні вичавки;apple pomace;нетрадиційні корми;non-traditional feed;хімічний склад;chemical composition
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболєва С. В. Кормова цінність яблучних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців (Одеса, 6–7 червня 2024 р.).– Одеса, 2024. – С. 107–109.
Короткий огляд (реферат): Вичавки із яблук відзначаються відносно багатим і різноманітним складом поживних і біологічно активних речовин. Борошно із яблучних вичавок є цінним кормовим продуктом, використання якого в складі раціонів для сільськогосподарських тварин і птиці дозволить підвищити їх поживну і біологічну цінність.
Опис: Apple pomace is characterized by a relatively rich and diverse composition of nutrients and biologically active substances. Apple pomace flour is a valuable feed product, the use of which in the composition of diets for farm animals and poultry will increase their nutritional and biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627
УДК: 636.085.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kormova_tsinnist_yabluchnykh_vychavok.pdf535,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.