Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболєва, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorSobolievа, Svitlana-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Оlexander-
dc.date.accessioned2025-02-26T10:27:11Z-
dc.date.available2025-02-26T10:27:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСоболєва С. В. Кормова цінність яблучних вичавок / С. В. Соболєва, О. І. Соболєв // Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців (Одеса, 6–7 червня 2024 р.).– Одеса, 2024. – С. 107–109.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13627-
dc.descriptionApple pomace is characterized by a relatively rich and diverse composition of nutrients and biologically active substances. Apple pomace flour is a valuable feed product, the use of which in the composition of diets for farm animals and poultry will increase their nutritional and biological value.uk_UA
dc.description.abstractВичавки із яблук відзначаються відносно багатим і різноманітним складом поживних і біологічно активних речовин. Борошно із яблучних вичавок є цінним кормовим продуктом, використання якого в складі раціонів для сільськогосподарських тварин і птиці дозволить підвищити їх поживну і біологічну цінність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectяблучні вичавкиuk_UA
dc.subjectapple pomaceuk_UA
dc.subjectнетрадиційні кормиuk_UA
dc.subjectnon-traditional feeduk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.titleКормова цінність яблучних вичавокuk_UA
dc.title.alternativeNutritional value of apple pomaceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.085.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kormova_tsinnist_yabluchnykh_vychavok.pdf535,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.