Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13543
Назва: Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів
Інші назви: Prospects for the use of pistachio nuts (pistacia vera l.) in sausage technology
Автори: Крижак, Лілія Миколаївна
Kryzhak, Lilia
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Halyna
Фіалковська, Лариса Володимирівна
Fialkovsks, Larisa
Ключові слова: здоров'я;sausage;горіх;nut;технологія;technology;зберігання;health;харчова та біологічна цінність;nutritional and biological value;фісташка;pistachio;ковбаса;storage
Дата публікації: 2024
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
Бібліографічний опис: Крижак Л.М. Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна, Л.В.Фіалковська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного: наукове фахове видання. – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. - Т. 3, Вип. 24. – С. 199-206. doi:10.32782/2078-0877-2024-24-3-17
Короткий огляд (реферат): Фісташка є багатим джерелом біологічно активних компонентів, які порівняно з іншими горіхами мають більш здоровий харчовий профіль Метою цього дослідження було оцінити фізико-хімічні властивості горіху фісташка (Pistacia vera L.) у перспективі застосування при виробництві сиров՚ялених ковбас.
Опис: Pistachios are a rich source of bioactive components that have a healthier nutritional profile compared to other nuts. The aim of this study was to evaluate the physicochemical properties of pistachio nuts (Pistacia vera L.) for potential use in the production of raw-dried sausages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13543
ISSN: 2220-8674
УДК: 634.574:637.523.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_vykorys.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.