Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижак, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorKryzhak, Lilia-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.contributor.authorФіалковська, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorFialkovsks, Larisa-
dc.date.accessioned2025-02-10T13:37:12Z-
dc.date.available2025-02-10T13:37:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКрижак Л.М. Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна, Л.В.Фіалковська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного: наукове фахове видання. – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. - Т. 3, Вип. 24. – С. 199-206. doi:10.32782/2078-0877-2024-24-3-17uk_UA
dc.identifier.issn2220-8674-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13543-
dc.descriptionPistachios are a rich source of bioactive components that have a healthier nutritional profile compared to other nuts. The aim of this study was to evaluate the physicochemical properties of pistachio nuts (Pistacia vera L.) for potential use in the production of raw-dried sausages.uk_UA
dc.description.abstractФісташка є багатим джерелом біологічно активних компонентів, які порівняно з іншими горіхами мають більш здоровий харчовий профіль Метою цього дослідження було оцінити фізико-хімічні властивості горіху фісташка (Pistacia vera L.) у перспективі застосування при виробництві сиров՚ялених ковбас.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторногоuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectsausageuk_UA
dc.subjectгоріхuk_UA
dc.subjectnutuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjecthealthuk_UA
dc.subjectхарчова та біологічна цінністьuk_UA
dc.subjectnutritional and biological valueuk_UA
dc.subjectфісташкаuk_UA
dc.subjectpistachiouk_UA
dc.subjectковбасаuk_UA
dc.subjectstorageuk_UA
dc.titleПерспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробівuk_UA
dc.title.alternativeProspects for the use of pistachio nuts (pistacia vera l.) in sausage technologyuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc634.574:637.523.2uk_UA
dc.identifier.doi10.32782/2078-0877-2024-24-3-17-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Perspektyvy_vykorys.pdf1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.