Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13543
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижак, Лілія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kryzhak, Lilia | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Halyna | - |
dc.contributor.author | Фіалковська, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Fialkovsks, Larisa | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-10T13:37:12Z | - |
dc.date.available | 2025-02-10T13:37:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Крижак Л.М. Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів / Л.М. Крижак, Г.П. Калініна, Л.В.Фіалковська // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного: наукове фахове видання. – Запоріжжя: ТДАТУ, 2024. - Т. 3, Вип. 24. – С. 199-206. doi:10.32782/2078-0877-2024-24-3-17 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2220-8674 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13543 | - |
dc.description | Pistachios are a rich source of bioactive components that have a healthier nutritional profile compared to other nuts. The aim of this study was to evaluate the physicochemical properties of pistachio nuts (Pistacia vera L.) for potential use in the production of raw-dried sausages. | uk_UA |
dc.description.abstract | Фісташка є багатим джерелом біологічно активних компонентів, які порівняно з іншими горіхами мають більш здоровий харчовий профіль Метою цього дослідження було оцінити фізико-хімічні властивості горіху фісташка (Pistacia vera L.) у перспективі застосування при виробництві сиров՚ялених ковбас. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | sausage | uk_UA |
dc.subject | горіх | uk_UA |
dc.subject | nut | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | health | uk_UA |
dc.subject | харчова та біологічна цінність | uk_UA |
dc.subject | nutritional and biological value | uk_UA |
dc.subject | фісташка | uk_UA |
dc.subject | pistachio | uk_UA |
dc.subject | ковбаса | uk_UA |
dc.subject | storage | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання горіху фісташка (pistacia vera l.) у технології ковбасних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Prospects for the use of pistachio nuts (pistacia vera l.) in sausage technology | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634.574:637.523.2 | uk_UA |
dc.identifier.doi | 10.32782/2078-0877-2024-24-3-17 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_vykorys.pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.