Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530
Назва: Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин
Інші назви: Hygiene and examination of primary processing products of slaughtered animals
Автори: Яценко, Іван Володимирович
Yatsenko, Ivan
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiа
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Бібен, Іван Андрійович
Biben, Ivan
Фотіна, Тетяна Іванівна
Fotina, Tetiana
Бусол, Леся Володимирівна
Busol, Lesia
Родіонова, Катерина Олександрівна
Rodionova, Kateryna
Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadia
Забарна, Іnna Vasylivna
Zabarna, Inna
Бінкевич, Володимир Ярославович
Binkevych, Volodymyr
Ключові слова: гігієна;експертиза;забійні тварини;продукти первинної переробки;hygiene;expertise;slaughter animals;primary processing products
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин: підручник ( енциклопедичний курс) / І.В. Яценко, Н. М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. ; за ред. І.В. Яценка, Н.М. Богатко, І.А. Бібена. - Дніпро: Нова ідеологія, 2019. - 1200 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику висвітлени новітні питання гігієни і експертизи продуктів первинної переробки забійних тварин. Важливе місце відводиться питанням санітарних заходів та умов, спрямованих на збереження якості, забезпечення безпечності й придатності для споживання, а також контролю ризиків на всіх етапах виробництва, транспортування, приймання, зберігання й реалізації продуктів первинної переробки забійних тварин.
Опис: The textbook covers the latest issues of hygiene and examination of primary processed products of slaughter animals. An important place is given to the issues of sanitary measures and conditions aimed at preserving quality, ensuring safety and suitability for consumption, as well as risk control at all stages of production, transportation, acceptance, storage and sale of primary processed products of slaughter animals.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530
ISBN: 978-617-7068-58-6
УДК: 614.9:637(075)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijeni_i_ekspertyza.pdf9,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.