Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯценко, Іван Володимирович-
dc.contributor.authorYatsenko, Ivan-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiа-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБібен, Іван Андрійович-
dc.contributor.authorBiben, Ivan-
dc.contributor.authorФотіна, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorFotina, Tetiana-
dc.contributor.authorБусол, Леся Володимирівна-
dc.contributor.authorBusol, Lesia-
dc.contributor.authorРодіонова, Катерина Олександрівна-
dc.contributor.authorRodionova, Kateryna-
dc.contributor.authorЗажарська, Надія Миколаївна-
dc.contributor.authorZazharska, Nadia-
dc.contributor.authorЗабарна, Іnna Vasylivna-
dc.contributor.authorZabarna, Inna-
dc.contributor.authorБінкевич, Володимир Ярославович-
dc.contributor.authorBinkevych, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-02-08T04:59:05Z-
dc.date.available2025-02-08T04:59:05Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин: підручник ( енциклопедичний курс) / І.В. Яценко, Н. М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. ; за ред. І.В. Яценка, Н.М. Богатко, І.А. Бібена. - Дніпро: Нова ідеологія, 2019. - 1200 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7068-58-6-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530-
dc.descriptionThe textbook covers the latest issues of hygiene and examination of primary processed products of slaughter animals. An important place is given to the issues of sanitary measures and conditions aimed at preserving quality, ensuring safety and suitability for consumption, as well as risk control at all stages of production, transportation, acceptance, storage and sale of primary processed products of slaughter animals.uk_UA
dc.description.abstractУ підручнику висвітлени новітні питання гігієни і експертизи продуктів первинної переробки забійних тварин. Важливе місце відводиться питанням санітарних заходів та умов, спрямованих на збереження якості, забезпечення безпечності й придатності для споживання, а також контролю ризиків на всіх етапах виробництва, транспортування, приймання, зберігання й реалізації продуктів первинної переробки забійних тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectзабійні твариниuk_UA
dc.subjectпродукти первинної переробкиuk_UA
dc.subjecthygieneuk_UA
dc.subjectexpertiseuk_UA
dc.subjectslaughter animalsuk_UA
dc.subjectprimary processing productsuk_UA
dc.titleГігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тваринuk_UA
dc.title.alternativeHygiene and examination of primary processing products of slaughtered animalsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc614.9:637(075)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gigijeni_i_ekspertyza.pdf9,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.