Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яценко, Іван Володимирович | - |
dc.contributor.author | Yatsenko, Ivan | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiа | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Бібен, Іван Андрійович | - |
dc.contributor.author | Biben, Ivan | - |
dc.contributor.author | Фотіна, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Fotina, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Бусол, Леся Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Busol, Lesia | - |
dc.contributor.author | Родіонова, Катерина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Rodionova, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Зажарська, Надія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Zazharska, Nadia | - |
dc.contributor.author | Забарна, Іnna Vasylivna | - |
dc.contributor.author | Zabarna, Inna | - |
dc.contributor.author | Бінкевич, Володимир Ярославович | - |
dc.contributor.author | Binkevych, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-08T04:59:05Z | - |
dc.date.available | 2025-02-08T04:59:05Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин: підручник ( енциклопедичний курс) / І.В. Яценко, Н. М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. ; за ред. І.В. Яценка, Н.М. Богатко, І.А. Бібена. - Дніпро: Нова ідеологія, 2019. - 1200 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7068-58-6 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530 | - |
dc.description | The textbook covers the latest issues of hygiene and examination of primary processed products of slaughter animals. An important place is given to the issues of sanitary measures and conditions aimed at preserving quality, ensuring safety and suitability for consumption, as well as risk control at all stages of production, transportation, acceptance, storage and sale of primary processed products of slaughter animals. | uk_UA |
dc.description.abstract | У підручнику висвітлени новітні питання гігієни і експертизи продуктів первинної переробки забійних тварин. Важливе місце відводиться питанням санітарних заходів та умов, спрямованих на збереження якості, забезпечення безпечності й придатності для споживання, а також контролю ризиків на всіх етапах виробництва, транспортування, приймання, зберігання й реалізації продуктів первинної переробки забійних тварин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гігієна | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | забійні тварини | uk_UA |
dc.subject | продукти первинної переробки | uk_UA |
dc.subject | hygiene | uk_UA |
dc.subject | expertise | uk_UA |
dc.subject | slaughter animals | uk_UA |
dc.subject | primary processing products | uk_UA |
dc.title | Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин | uk_UA |
dc.title.alternative | Hygiene and examination of primary processing products of slaughtered animals | uk_UA |
dc.type | Книга | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.9:637(075) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gigijeni_i_ekspertyza.pdf | 9,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.