Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530
Назва: | Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин |
Інші назви: | Hygiene and examination of primary processing products of slaughtered animals |
Автори: | Яценко, Іван Володимирович Yatsenko, Ivan Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiа Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Бібен, Іван Андрійович Biben, Ivan Фотіна, Тетяна Іванівна Fotina, Tetiana Бусол, Леся Володимирівна Busol, Lesia Родіонова, Катерина Олександрівна Rodionova, Kateryna Зажарська, Надія Миколаївна Zazharska, Nadia Забарна, Іnna Vasylivna Zabarna, Inna Бінкевич, Володимир Ярославович Binkevych, Volodymyr |
Ключові слова: | гігієна;експертиза;забійні тварини;продукти первинної переробки;hygiene;expertise;slaughter animals;primary processing products |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Гігієна і експертиза продуктів первинної переробки забійних тварин: підручник ( енциклопедичний курс) / І.В. Яценко, Н. М. Богатко, Н.В. Букалова та ін. ; за ред. І.В. Яценка, Н.М. Богатко, І.А. Бібена. - Дніпро: Нова ідеологія, 2019. - 1200 с. |
Короткий огляд (реферат): | У підручнику висвітлени новітні питання гігієни і експертизи продуктів первинної переробки забійних тварин. Важливе місце відводиться питанням санітарних заходів та умов, спрямованих на збереження якості, забезпечення безпечності й придатності для споживання, а також контролю ризиків на всіх етапах виробництва, транспортування, приймання, зберігання й реалізації продуктів первинної переробки забійних тварин. |
Опис: | The textbook covers the latest issues of hygiene and examination of primary processed products of slaughter animals. An important place is given to the issues of sanitary measures and conditions aimed at preserving quality, ensuring safety and suitability for consumption, as well as risk control at all stages of production, transportation, acceptance, storage and sale of primary processed products of slaughter animals. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13530 |
ISBN: | 978-617-7068-58-6 |
УДК: | 614.9:637(075) |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
gigijeni_i_ekspertyza.pdf | 9,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.