Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13519
Title: Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбас
Other Titles: The influence of bacterial starter cultures on the quality indicators of finished raw smoked sausage products
Authors: Тараненко, Дмитро Анатолійович
Taranenko, Dmytro
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Keywords: м'ясна сировина;шпик;технологія сирокопчених ковбас;ферментування фаршу;якість виробів;raw meat;lard;technology of raw smoked sausages;fermentation of minced meat;product quality
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Тараненко Д. А. Вплив бактеріальних стартових культур на якісні показники готових виробів сирокопчених ковбас / Д.А. Тараненко, Н.М. Федорук // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (БНАУ, 30 жовтня 2024 р.).- Біла Церква, 2024.- С. 4–6.
Abstract: Впровадження нових рецептур сирокопчених ковбас дозволяє досягти значного підвищення якості продукції та економічної ефективності. Це забезпечить зростання попиту на нові продукти, підвищення конкурентоспроможності підприємства, а також покращення фінансових результатів. Зниження собівартості та підвищення рентабельності свідчать про економічну доцільність розроблених рецептур і технології, що робить їх перспективними для масового виробництва.
Description: The introduction of new recipes of raw-smoked sausages makes it possible to achieve a significant increase in product quality and economic efficiency. This will ensure the growth of demand for new products, increase the competitiveness of the enterprise, as well as improve financial results. The decrease in cost and increase in profitability indicate the economic feasibility of the developed recipes and technology, which makes them promising for mass production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13519
metadata.dc.identifier.udc: 637.523.056.52:579.67
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_bakterial.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.