Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13493
Назва: Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішей
Інші назви: Modern approaches in the production of dry dessert mixes
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Ліповцов, Олександр Віталійович
Lipovtsov, Oleksandr
Ключові слова: сухі десертні суміші;сухе змішування;суха молочна основа;наповнювачі;стабілізаційна система;технолого-функціональні властивості;dry dessert mixes;dry mixing;dry milk base;fillers;stabilization system;technological and functional properties
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішей / О.П. Гребельник, О.В. Ліповцов // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 77–78.
Короткий огляд (реферат): Визначено основні тенденції у виробництві сухих десертних сумішей. Розглянуто способи виробництва виробів. Проаналізовано традиційний склад та способи його удосконалення. Виділено, що перспективним є збагачення виробів білковими молочними компонентами. Відмічено доцільність удосконалення сухих десертних сумішей за рахунок наповнювачів функціонального характеру. Знайдено, що найбільш ефективним є застосування комбінацій інгредієнтів, що мають технологічно-функціональні властивості.
Опис: The main trends in the production of dry dessert mixtures are determined. The methods of production are considered. The traditional composition and ways of its improvement are analyzed. It is emphasized that the enrichment of products with protein milk components is promising. The expediency of improving dry dessert mixtures with functional fillers is noted. It was found that the most effective is the use of combinations of ingredients that have technological and functional properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13493
УДК: 637.141.8:663.674
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_pidkhody.pdf612,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.