Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13493
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorЛіповцов, Олександр Віталійович-
dc.contributor.authorLipovtsov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-02-05T07:23:21Z-
dc.date.available2025-02-05T07:23:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Сучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішей / О.П. Гребельник, О.В. Ліповцов // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 30 жовтня 2024 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2024. – С. 77–78.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13493-
dc.descriptionThe main trends in the production of dry dessert mixtures are determined. The methods of production are considered. The traditional composition and ways of its improvement are analyzed. It is emphasized that the enrichment of products with protein milk components is promising. The expediency of improving dry dessert mixtures with functional fillers is noted. It was found that the most effective is the use of combinations of ingredients that have technological and functional properties.uk_UA
dc.description.abstractВизначено основні тенденції у виробництві сухих десертних сумішей. Розглянуто способи виробництва виробів. Проаналізовано традиційний склад та способи його удосконалення. Виділено, що перспективним є збагачення виробів білковими молочними компонентами. Відмічено доцільність удосконалення сухих десертних сумішей за рахунок наповнювачів функціонального характеру. Знайдено, що найбільш ефективним є застосування комбінацій інгредієнтів, що мають технологічно-функціональні властивості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсухі десертні сумішіuk_UA
dc.subjectсухе змішуванняuk_UA
dc.subjectсуха молочна основаuk_UA
dc.subjectнаповнювачіuk_UA
dc.subjectстабілізаційна системаuk_UA
dc.subjectтехнолого-функціональні властивостіuk_UA
dc.subjectdry dessert mixesuk_UA
dc.subjectdry mixinguk_UA
dc.subjectdry milk baseuk_UA
dc.subjectfillersuk_UA
dc.subjectstabilization systemuk_UA
dc.subjecttechnological and functional propertiesuk_UA
dc.titleСучасні підходи у виробництві сухих десертних сумішейuk_UA
dc.title.alternativeModern approaches in the production of dry dessert mixesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.141.8:663.674uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_pidkhody.pdf612,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.