Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467
Назва: | Technological expertise of fruit and vegetable production |
Інші назви: | Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва |
Автори: | Sidorova, Irina Сидорова, Ірина Марківна Lozinskyi, Mykola Лозінський, Микола Владиславович Yurchenko, Anatolii Юрченко, Анатолій Іванович Hlevaskiy, Volodymyr Глеваський, Володимир Іванович Kumanska, Yuliia Куманська, Юлія Олександрівна Dubovyk, Nataliia Дубовик, Наталія Сергіївна Kubrak, Svitlana Кубрак, Світлана Миколаївна Ustynova, Galyna Устинова, Галина Леонідівна |
Ключові слова: | технологічна експертиза;овочеві культури;плодові культури;зберігання;переробка;technological expertise;vegetable crops;fruit crops;storaging;processing |
Дата публікації: | гру-2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Technological expertise of fruit and vegetable growing products: methodical instructions for practical classes and self-education of applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the specialty “Agronomy” compiled by / I.M. Sidorova and others. - Bila Tserkva, 2024. -122 p. |
Короткий огляд (реферат): | The guidelines contain the main theoretical provisions, materials for practical classes, control questions to test the knowledge gained, and a list of recommended reading. The proposed methodological guidelines will facilitate the mastery of theoretical material and practical skills in the study of technological expertise of fruit and vegetable production. |
Опис: | Методичні вказівки містять основні теоретичні положення, матеріали до практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, а також список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок при вивченні технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467 |
УДК: | 634/635:614.31 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Technological expertise of fruit and vegetable production.pdf | Technological expertise of fruit and vegetable production. Methodical instructions for practical classes and self-education of applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty «Agronomy» | 300,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.