Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467
Title: | Technological expertise of fruit and vegetable production |
Other Titles: | Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва |
Authors: | Sidorova, Irina Сидорова, Ірина Марківна Lozinskyi, Mykola Лозінський, Микола Владиславович Yurchenko, Anatolii Юрченко, Анатолій Іванович Hlevaskiy, Volodymyr Глеваський, Володимир Іванович Kumanska, Yuliia Куманська, Юлія Олександрівна Dubovyk, Nataliia Дубовик, Наталія Сергіївна Kubrak, Svitlana Кубрак, Світлана Миколаївна Ustynova, Galyna Устинова, Галина Леонідівна |
Keywords: | технологічна експертиза;овочеві культури;плодові культури;зберігання;переробка;technological expertise;vegetable crops;fruit crops;storaging;processing |
Issue Date: | Dec-2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Technological expertise of fruit and vegetable growing products: methodical instructions for practical classes and self-education of applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the specialty “Agronomy” compiled by / I.M. Sidorova and others. - Bila Tserkva, 2024. -122 p. |
Abstract: | The guidelines contain the main theoretical provisions, materials for practical classes, control questions to test the knowledge gained, and a list of recommended reading. The proposed methodological guidelines will facilitate the mastery of theoretical material and practical skills in the study of technological expertise of fruit and vegetable production. |
Description: | Методичні вказівки містять основні теоретичні положення, матеріали до практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, а також список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок при вивченні технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467 |
metadata.dc.identifier.udc: | 634/635:614.31 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Technological expertise of fruit and vegetable production.pdf | Technological expertise of fruit and vegetable production. Methodical instructions for practical classes and self-education of applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty «Agronomy» | 300,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.