Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467
Назва: Technological expertise of fruit and vegetable production
Інші назви: Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва
Автори: Sidorova, Irina
Сидорова, Ірина Марківна
Lozinskyi, Mykola
Лозінський, Микола Владиславович
Yurchenko, Anatolii
Юрченко, Анатолій Іванович
Hlevaskiy, Volodymyr
Глеваський, Володимир Іванович
Kumanska, Yuliia
Куманська, Юлія Олександрівна
Dubovyk, Nataliia
Дубовик, Наталія Сергіївна
Kubrak, Svitlana
Кубрак, Світлана Миколаївна
Ustynova, Galyna
Устинова, Галина Леонідівна
Ключові слова: технологічна експертиза;овочеві культури;плодові культури;зберігання;переробка;technological expertise;vegetable crops;fruit crops;storaging;processing
Дата публікації: гру-2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Technological expertise of fruit and vegetable growing products: methodical instructions for practical classes and self-education of applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the specialty “Agronomy” compiled by / I.M. Sidorova and others. - Bila Tserkva, 2024. -122 p.
Короткий огляд (реферат): The guidelines contain the main theoretical provisions, materials for practical classes, control questions to test the knowledge gained, and a list of recommended reading. The proposed methodological guidelines will facilitate the mastery of theoretical material and practical skills in the study of technological expertise of fruit and vegetable production.
Опис: Методичні вказівки містять основні теоретичні положення, матеріали до практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, а також список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок при вивченні технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467
УДК: 634/635:614.31
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technological expertise of fruit and vegetable production.pdfTechnological expertise of fruit and vegetable production. Methodical instructions for practical classes and self-education of applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty «Agronomy»300,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.