Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSidorova, Irina-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorLozinskyi, Mykola-
dc.contributor.authorЛозінський, Микола Владиславович-
dc.contributor.authorYurchenko, Anatolii-
dc.contributor.authorЮрченко, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorHlevaskiy, Volodymyr-
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorKumanska, Yuliia-
dc.contributor.authorКуманська, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorDubovyk, Nataliia-
dc.contributor.authorДубовик, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorKubrak, Svitlana-
dc.contributor.authorКубрак, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorUstynova, Galyna-
dc.contributor.authorУстинова, Галина Леонідівна-
dc.date.accessioned2025-02-03T07:08:55Z-
dc.date.available2025-02-03T07:08:55Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationTechnological expertise of fruit and vegetable growing products: methodical instructions for practical classes and self-education of applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the specialty “Agronomy” compiled by / I.M. Sidorova and others. - Bila Tserkva, 2024. -122 p.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467-
dc.descriptionМетодичні вказівки містять основні теоретичні положення, матеріали до практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, а також список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок при вивченні технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва.uk_UA
dc.description.abstractThe guidelines contain the main theoretical provisions, materials for practical classes, control questions to test the knowledge gained, and a list of recommended reading. The proposed methodological guidelines will facilitate the mastery of theoretical material and practical skills in the study of technological expertise of fruit and vegetable production.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтехнологічна експертизаuk_UA
dc.subjectовочеві культуриuk_UA
dc.subjectплодові культуриuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjecttechnological expertiseuk_UA
dc.subjectvegetable cropsuk_UA
dc.subjectfruit cropsuk_UA
dc.subjectstoraginguk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.titleTechnological expertise of fruit and vegetable productionuk_UA
dc.title.alternativeТехнологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництваuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc634/635:614.31uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Technological expertise of fruit and vegetable production.pdfTechnological expertise of fruit and vegetable production. Methodical instructions for practical classes and self-education of applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty «Agronomy»300,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.