Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sidorova, Irina | - |
dc.contributor.author | Сидорова, Ірина Марківна | - |
dc.contributor.author | Lozinskyi, Mykola | - |
dc.contributor.author | Лозінський, Микола Владиславович | - |
dc.contributor.author | Yurchenko, Anatolii | - |
dc.contributor.author | Юрченко, Анатолій Іванович | - |
dc.contributor.author | Hlevaskiy, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Глеваський, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Kumanska, Yuliia | - |
dc.contributor.author | Куманська, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Dubovyk, Nataliia | - |
dc.contributor.author | Дубовик, Наталія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kubrak, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Кубрак, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ustynova, Galyna | - |
dc.contributor.author | Устинова, Галина Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-03T07:08:55Z | - |
dc.date.available | 2025-02-03T07:08:55Z | - |
dc.date.issued | 2024-12 | - |
dc.identifier.citation | Technological expertise of fruit and vegetable growing products: methodical instructions for practical classes and self-education of applicants for the first (bachelor's) level of higher education in the specialty “Agronomy” compiled by / I.M. Sidorova and others. - Bila Tserkva, 2024. -122 p. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13467 | - |
dc.description | Методичні вказівки містять основні теоретичні положення, матеріали до практичних занять, контрольні питання для перевірки отриманих знань, а також список рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки сприятимуть засвоєнню теоретичного матеріалу та набуттю практичних навичок при вивченні технологічної експертизи продукції плодівництва та овочівництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | The guidelines contain the main theoretical provisions, materials for practical classes, control questions to test the knowledge gained, and a list of recommended reading. The proposed methodological guidelines will facilitate the mastery of theoretical material and practical skills in the study of technological expertise of fruit and vegetable production. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | технологічна експертиза | uk_UA |
dc.subject | овочеві культури | uk_UA |
dc.subject | плодові культури | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | переробка | uk_UA |
dc.subject | technological expertise | uk_UA |
dc.subject | vegetable crops | uk_UA |
dc.subject | fruit crops | uk_UA |
dc.subject | storaging | uk_UA |
dc.subject | processing | uk_UA |
dc.title | Technological expertise of fruit and vegetable production | uk_UA |
dc.title.alternative | Технологічна експертиза продукції плодівництва та овочівництва | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 634/635:614.31 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Technological expertise of fruit and vegetable production.pdf | Technological expertise of fruit and vegetable production. Methodical instructions for practical classes and self-education of applicants of the first (bachelor's) level of higher education in the specialty «Agronomy» | 300,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.