Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
Title: Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету
Other Titles: Analysis of hygienic conditions in a supermarket meat department
Authors: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: належна гігієнічна практика;роздрібна торгівля;гігієнічні умови;програми-передумови;м’ясний цех;good hygienic practice;hygienic conditions;prerequisite programs;meat shop;retail trade
Issue Date: 2024
Publisher: БНАУ
Citation: Хіцька О.А. Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету / О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.94-96.
Abstract: У статті наведений аналіз гігієнічних умов і окремих показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів в умовах м’ясного цеху закладу роздрібної торгівлі.
Description: The article provides an analysis of hygienic conditions and individual indicators of quality and safety of meat and meat products in the conditions of a meat shop of a retail trade establishment.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_gigijenichnyh.pdf601,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.