Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
Title: | Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету |
Other Titles: | Analysis of hygienic conditions in a supermarket meat department |
Authors: | Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Keywords: | належна гігієнічна практика;роздрібна торгівля;гігієнічні умови;програми-передумови;м’ясний цех;good hygienic practice;hygienic conditions;prerequisite programs;meat shop;retail trade |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Хіцька О.А. Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету / О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.94-96. |
Abstract: | У статті наведений аналіз гігієнічних умов і окремих показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів в умовах м’ясного цеху закладу роздрібної торгівлі. |
Description: | The article provides an analysis of hygienic conditions and individual indicators of quality and safety of meat and meat products in the conditions of a meat shop of a retail trade establishment. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458 |
metadata.dc.identifier.udc: | 619:614.31:637 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
analiz_gigijenichnyh.pdf | 601,8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.