Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
Назва: Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету
Інші назви: Analysis of hygienic conditions in a supermarket meat department
Автори: Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Ключові слова: належна гігієнічна практика;роздрібна торгівля;гігієнічні умови;програми-передумови;м’ясний цех;good hygienic practice;hygienic conditions;prerequisite programs;meat shop;retail trade
Дата публікації: 2024
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Хіцька О.А. Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету / О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.94-96.
Короткий огляд (реферат): У статті наведений аналіз гігієнічних умов і окремих показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів в умовах м’ясного цеху закладу роздрібної торгівлі.
Опис: The article provides an analysis of hygienic conditions and individual indicators of quality and safety of meat and meat products in the conditions of a meat shop of a retail trade establishment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
УДК: 619:614.31:637
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_gigijenichnyh.pdf601,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.