Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458
Назва: | Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету |
Інші назви: | Analysis of hygienic conditions in a supermarket meat department |
Автори: | Хіцька, Оксана Анатоліївна Khitska, Oksana |
Ключові слова: | належна гігієнічна практика;роздрібна торгівля;гігієнічні умови;програми-передумови;м’ясний цех;good hygienic practice;hygienic conditions;prerequisite programs;meat shop;retail trade |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | БНАУ |
Бібліографічний опис: | Хіцька О.А. Аналіз гігієнічних умов в м’ясному цеху супермаркету / О.А. Хіцька // Міжнар. наук.-практ. конф. «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток вет. медицини» (БНАУ, 3 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.94-96. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведений аналіз гігієнічних умов і окремих показників якості та безпечності м’яса і м’ясних продуктів в умовах м’ясного цеху закладу роздрібної торгівлі. |
Опис: | The article provides an analysis of hygienic conditions and individual indicators of quality and safety of meat and meat products in the conditions of a meat shop of a retail trade establishment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13458 |
УДК: | 619:614.31:637 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_gigijenichnyh.pdf | 601,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.